Alaturi de investitia în tehnologie, materialele folosite alaturi de sticla pentru închiderea structurii de geam dublu izolator , sunt cele mai bune calitativ.

Caracteristici

Alaturi de investitia în tehnologie, materialele folosite alaturi de sticla pentru închiderea structurii de geam dublu izolator, sunt cele mai bune calitativ: pentru butil si polisulfid produse KÖMMERLING (Germania) – liderul european în industria chimica de profil, pentru bagheta aluminiu produse LINGEMANN (Germania) si Profilglass Italia, bagheta Warm Edge - TGI Germania, iar pentru materialul absorbant (sita moleculara din interiorul baghetei distantier), produse GRACE DAVISON (USA).

  • Sticla float: Saint-Gobain, Glass Trosch, Guardian si Euroglas;
  • Low E: Saint-Gobain, Glass Trosch, Guardian si Euroglas;
  • Sticla duplex: Saint-Gobain, Glass Trosch, Guardian si Euroglas

Pentru informatii suplimentare sau pentru a discuta despre proiectul tau, te invitam sa ne contactezi!

Olin SRL

Brazilor nr. 55 Brasov 500313, Romania

T: 0268 340 138 / 0268 331 031
F: 0268 333 471 / 0268 340 412

office [@] olin [.] ro
cv [@] olin [.] ro

Vitraje izolante

Varietatea geamurilor dublu si triplu izolatoare OLIN, cu care ne-am obisnuit clientii, este foarte diversificata. Calitatea fiecarui produs este in conformitate cu SR EN 1279.

Amenajari din sticla

Cu totii suntem constienti de felul in care lumina poate transforma un spatiu public sau de locuit. Mai intensa sau mai difuza, mai rece sau mai calda, lumina joaca un rol atat de important pentru confortul nostru.

Alte aplicatii

Olin realizeaza mobilier din sticla, obiecte de arta din sticla, sticla rezistenta la foc si geam tip anti-glont.