Linia de productie Olin

Tehnologia Olin - Linia de productie

Procesul tehnologic de inalta performanta calitativa este asigurat de o linie completa de fabricare a geamurilor izolatoare si de ansamblul de utilaje pentru prelucrarea sticlei.

Caracteristici

Linia de productie este alcatuita dintr-un depozit de sticla cu o capacitate de aprox. 100.000 mp de sticla, linie de taiere sticla cu incarcator automat tip Portal – HEGLA, masa de taiere pentru sticla laminata – HEGLA, linie de spalare-asamblare-sigilare automata (cu posibilitatea de a asambla unitati de geam cu inaltimea de 3.200mm, cu introducere de gaz inert – argon, krypton - in mod automat in cadrul procesului de presare si dotata cu un robot pentru sigilarea secundara) – BYSTRONIC.

Intregul procesul de productie este organizat astfel incat sa se respecte Normele Europene in domeniu, produsul "Vitraj izolant OLIN" fiind testat si certificat conform EN 12579 de catre TNO Quality Services BV – Olanda, Organism de Certificare a calitatii produselor.

Utilajele pentru prelucrarea sticlei sunt: Centru cu comanda numerica (CNC) pentru prelucrare sticla - Intermac, Linie pentru prelucrare cant sticla - Adelio Lattuada, Masina de gaurit semiautomata - Schiatti Angelo, Linie pentru sablare sticla –MHG, Cuptor laminare sticla cu folie EVA pana la dimensiuni max de 2.400 x 4.300 mm, Cuptor pentru fuziune sticla – Bohle.

Toate aceste utilaje asigura o productivitate ridicata, la nivel calitativ exemplar.

Aboneaza-te la newsletter

Olin SRL

Str. Brazilor nr.55
Brasov 500313, România
T: +40 268 331 031
E: office at olin dot ro
cv@olin.ro
Contactati-ne