Colaborarea dintre OLIN si EFDEN

Colaborarea dintre OLIN si EFDEN

Raport de vizibilitate Olin - EFDEN, aprilie - iulie 2014

Olin - Partener Silver

Aducem impreuna sustenabilitatea si eficienta energetica in casele romanilor.

Fundamentul EFDEN
Olin a inteles misiunea EFDEN, iar impreuna am construit un prototip care sa corespunda celor mai inalte standarde. Colaborarea cu Olin a insemnat grija pentru dezvoltare si pentru promovarea solutiilor care vor forma viitorul nostru. Reducerea consumului de energie si materii prime, cat si reducerea impactului asupra incalzirii globale sunt valori pe care le sustinem impreuna.

Produsele

Olin a adus un mare plus in privinta eficientei energetice si a sustenabilitatii prototipului. Olin a facut posibila utilizarea mai multor tipuri de sticla laminata, sub multiple forme geometrice, care ofera atat siguranta, cat si protectie termica si fonica.

Parte exterioara din sticla a cladirii este facuta din sticla double-glazed, orientata S-E pentru a obtine maximum de caldura solara. Restul suprafetelor vitrate din casa au o pelicula Low-e, sunt din sticla triple-glazed, avand golul umplut cu argon. Dimensiunile suprafetelor vitrate variaza, iar Olin ne-a ajutat cu prelucrarea formelor dorite. Totalul suprafetei de sticla double-glazed este de 33 metri patrati, pe cand totalul suprafetei de sticla triple-glazed este de 44,86 metri patrati.

Viziunea noastra asupra Olin

Multumim Olin Romania pentru tot sprijinul acordat EFden in participarea la Solar Decathlon Europa 2014.

Aprecierea noastra sincera se indreapta catre tot personalul Olin care a avut o implicare directa in dezvoltarea proiectului EFdeN. Le multumim tuturor angajatilor pentru consilierea in alegerea produselor potrivite noua, pentru promptitudinea cu care au raspuns nevoilor noastre si pentru tot timpul acordat.

Asteptam cu drag sa dezvoltam impreuna domeniul sustenabilitatii pe piata romaneasca!

Descarcati brosura PDF

Aboneaza-te la newsletter

Olin SRL

Str. Brazilor nr.55
Brasov 500313, România
T: +40 268 331 031
E: office at olin dot ro;
cv@olin.ro
Contactati-ne