Compania noastra:
Povestea noastra a debutat cu o viziune: Un Inceput - O singura sursa - Numeroase solutii. De peste 18 ani ne straduim sa fim acel unic si simplu raspuns, care transforma aceasta viziune in realitate. Fie ca aveti nevoie de o usa anti-foc sau de un perete cortina in cadrul unui edificiu de anvergura, toate principiile si valorile noastre de baza isi vor da concursul pentru a va ajuta sa va indepliniti ceea ce v-ati propus.

Integritatea

In absolut fiecare decizie de business, suntem onesti, de incredere si dovedim respect fata ceilalti. La OLIN, misiunea noastra este de a face ceea ce trebuie si nu ceea ce este usor. Pentru ca, in ochii nostri, succesul dobandit fara integritate reprezinta un esec.

Integritatea inseamna sa faci ceea ce este corect, mai ales atunci cand nu te vede nimeni.
- C.S. Lewis

Munca in Echipa

La OLIN nu exista conceptul de “EU”. Lucram cot la cot cu colegii si clientii nostri pentru a ne face treaba in cel mai bun mod cu putinta. Doar prin intermediul colaborarii si al parteneriatului putem obtine forta, atat de necesara.

Singuri putem face atat de putin; impreuna putem face atat de mult.
- Helen Keller

Inovatia

Apreciem creativitatea si entuziasmul de vreme ce cautam in continuare sa descoperim modalitati noi si mai bune pentru a fi langa dvs. Fie ca este vorba de o idee proaspat venita, un produs sau o metoda imbunatita prin care asiguram serviciile de servisare; o visam si apoi o transpunem in realitate.

Intotdeauna exista o cale mai buna – gaseste-o.
- Thomas Edison

Service-ul

OLIN are o echipa implicata si dedicata care asigura solutii efective si eficiente. Specialistii nostri sunt intotdeauna dispusi sa va conduca pas cu pas prin toate etapele urmatorului dvs. proiect.

Oamenii nu sunt interesati de cat de multe stii pana in momentul in care afla cat de mult iti pasa.
- Theodore Roosevelt

Cetatenia

De la activitati caritabile pana la probleme de mediu, parcurgem toti pasii necesari pentru a ne ajuta comunitatea din care facem parte si ne asiguram ca procesul de productie are un impact cat mai scazut cu putinta asupra mediului.

Noi nu mostenim pamantul de la stramosii nostri, ci il imprumutam de la copiii nostri.

Design-ul

Armonia dintre forma si functie reprezinta o reflectie clara a ceea ce suntem si incotro ne indreptam. Inovatia creativa este mai mult decat doar partea estetica, dar mai degraba despre modul in care produsul se ridica la nivelul asteptarii si viziunii dvs.

Designul este atat de simplu. De aceea este atat de complicat.
- Paul Rand

Maiestria

Fabricam produsele noastre, cu mandrie, in Romania si ne oferim solutiile atat pe teritoriul tarii cat si in afara acesteia. Lucram indeaproape cu profesionisti din domeniul designului, constructiilor si arhitecturii pentru a asigura produse finite de cea mai inalta calitate.

Calitatea nu este un joc, este un obicei.
- Aristotel

Pentru informatii suplimentare sau pentru a discuta despre proiectul tau, te invitam sa ne contactezi!

Olin SRL

Brazilor nr. 55 Brasov 500313, Romania

T: 0268 340 138 / 0268 331 031
F: 0268 333 471 / 0268 340 412

office [@] olin [.] ro
cv [@] olin [.] ro

Vitraje izolante

Varietatea geamurilor dublu si triplu izolatoare OLIN, cu care ne-am obisnuit clientii, este foarte diversificata. Calitatea fiecarui produs este in conformitate cu SR EN 1279.

Amenajari din sticla

Cu totii suntem constienti de felul in care lumina poate transforma un spatiu public sau de locuit. Mai intensa sau mai difuza, mai rece sau mai calda, lumina joaca un rol atat de important pentru confortul nostru.

Alte aplicatii

Olin realizeaza mobilier din sticla, obiecte de arta din sticla, sticla rezistenta la foc si geam tip anti-glont.