Cine suntem? OLIN SRL, producator de geam izolator in fabrica sa moderna, amplasata in Brasov avand o suprafata de 6500 mp in cadrul careia de asemenea functioneaza un centru de testare pentru materiale si utilaje din domeniu. Avem singura linie de productie a geamului izolator din Romania - Jumbo - 3.200 x 6.000 mm. OLIN desfasoara diferite operatiuni speciale de prelucrare a sticlei: Securizare - Cuptor de securizare Jumbo 3200 x 6000 mm - Procesare speciala a sticlei - CNC Vertical Jumbo 3200 x 6000 mm; Heat Soak Test -  Jumbo 3200 x 6000 mm; Emailare cu Roller Coater.

OLIN SRL, producator de geam izolator in fabrica sa moderna, amplasata in Brasov avand o suprafata de 6500 mp in cadrul careia de asemenea functioneaza un centru de testare pentru materiale si utilaje din domeniu.

Aici se produc vitraje izolante si se  prelucreaza sticla pentru diverse utilizari (mobilier, compartimentari cu sticla, sticla ornamentala, obiecte de arta, etc.) cu  utilaje de mare precizie si productivitate ridicata, capacitatea de productie fiind de peste 400.000 mp vitraj izolant/an.

Portofoliul nostru este o referinta pentru viitorii nostri parteneri, incluzand in acest moment peste 500 de clienti.

Atuurile noastre:

  • Tehnologie de productie moderna, materii de prima calitate, Certificarea produsului Vitraj izolant OLIN conform normelor europene (CE ) – Organism de Certificare TNO – Olanda, Certificare CEKAL - Franta, Certificare de procesare structurala Kommerling - Germania, Certificare de constanta performantei AXA CERT,
  • Know-how de ultima ora,
  • Tehnicienii cu stagii de formare profesionala in Austria si Germania.,
  • OLIN se numara printre putinele companii din Romania care detin Certificarea CEKAL - Franta, Vitrage de Qualite.

De peste 18 ani avem grija de detaliile care fac diferenta: confort, functionalitate, design, calitate, profesionalism. OLIN demonstreaza ca evolutia este necesara, dar nu suficienta. Ne dorim in mod constant mai mult: performanta, calitate si excelenta.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a discuta despre proiectul tau, te invitam sa ne contactezi!

Olin SRL

Brazilor nr. 55 Brasov 500313, Romania

T: 0268 340 138 / 0268 331 031
F: 0268 333 471 / 0268 340 412

office [@] olin [.] ro
cv [@] olin [.] ro

Vitraje izolante

Varietatea geamurilor dublu si triplu izolatoare OLIN, cu care ne-am obisnuit clientii, este foarte diversificata. Calitatea fiecarui produs este in conformitate cu SR EN 1279.

Amenajari din sticla

Cu totii suntem constienti de felul in care lumina poate transforma un spatiu public sau de locuit. Mai intensa sau mai difuza, mai rece sau mai calda, lumina joaca un rol atat de important pentru confortul nostru.

Alte aplicatii

Olin realizeaza mobilier din sticla, obiecte de arta din sticla, sticla rezistenta la foc si geam tip anti-glont.