Olin se numara printre putinele fime producatoare de geam izolator din Romania care, inca din anul 2011, isi poate marca produsele cu sigla CEKAL- sistem francez de certificare a calitatii, in special pentru export in tarile UE.

Olin SRL se impune prin calitatea sa, numarandu-se printre putinele firme producatoare de geam izolator din Romania certificata in sistemul francez CEKAL. Beneficiind in acelasi timp de certificarile Sistemului de Calitate ISO 9001/2008, TNO EN 1279, de materialele de calitate si tehnologiei de inalt nivel si nu in ultimul rand de profesionalismul echipei noastre, va asiguram de managementul calitatii produselor si serviciilor noastre care se ridica la nivelul celor mai exigente cerinte.

In fabrica noastra , toate materiile prime ( sticla si cele auxiliare ) utilizate la fabricarea geamului dublu sau triplu izolator sunt riguros verificate avand la baza proceduri interne bine definite.

Drept particularitate, pentru geamul cu sigilare cu silicon structural detinem, in baza certificarilor primite, girul firmei germane Kommerling pentru sigilantii de acest tip.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a discuta despre proiectul tau, te invitam sa ne contactezi!

Olin SRL

Brazilor nr. 55 Brasov 500313, Romania

T: 0268 340 138 / 0268 331 031
F: 0268 333 471 / 0268 340 412

office [@] olin [.] ro
cv [@] olin [.] ro

Vitraje izolante

Varietatea geamurilor dublu si triplu izolatoare OLIN, cu care ne-am obisnuit clientii, este foarte diversificata. Calitatea fiecarui produs este in conformitate cu SR EN 1279.

Amenajari din sticla

Cu totii suntem constienti de felul in care lumina poate transforma un spatiu public sau de locuit. Mai intensa sau mai difuza, mai rece sau mai calda, lumina joaca un rol atat de important pentru confortul nostru.

Alte aplicatii

Olin realizeaza mobilier din sticla, obiecte de arta din sticla, sticla rezistenta la foc si geam tip anti-glont.