Cine suntem?

Cine suntem?

OLIN SRL, producator de geam izolator in fabrica sa moderna, amplasata in Brasov avand o suprafata de 6500 mp in cadrul careia de asemenea functioneaza un centru de testare pentru materiale si utilaje din domeniu.

Aici se produc vitraje izolante si se  prelucreaza sticla pentru diverse utilizari (mobilier, compartimentari cu sticla, sticla ornamentala, obiecte de arta, etc.) cu  utilaje de mare precizie si productivitate ridicata, capacitatea de productie fiind de peste 400.000 mp vitraj izolant/an.

Portofoliul nostru este o referinta pentru viitorii nostri parteneri, incluzand in acest moment peste 500 de clienti.

Atuurile noastre:

- tehnologie de productie moderna, materii de prima calitate, Certificarea produsului Vitraj izolant OLIN conform normelor europene (CE ) – Organism de Certificare TNO – Olanda, Certificare CEKAL - Franta, Certificare de procesare structurala Kommerling - Germania, Certificare de constanta performantei AXA CERT, 
- know-how de ultima ora,
- tehnicienii cu stagii de formare profesionala in Austria si Germania.
- OLIN se numara printre putinele companii din Romania care detin Certificarea CEKAL - Franta, Vitrage de Qualite.

De peste 18 ani avem grija de detaliile care fac diferenta: confort, functionalitate, design, calitate, profesionalism. OLIN demonstreaza ca evolutia este necesara, dar nu suficienta. Ne dorim in mod constant mai mult: performanta, calitate si excelenta.


Aboneaza-te la newsletter

Olin SRL

Str. Brazilor nr. 55
Brasov 500313, România
T: +40 268 340 138 / 331 031
E: office [@] olin [.] ro;
cv [@] olin [.] ro
Contactati-ne