Calitate

Calitate Olin

Olin se numara printre putinele fime producatoare de geam izolator din Romania care, inca din anul 2011, isi poate marca produsele cu sigla CEKAL- sistem francez de certificare a calitatii, in special pentru export in tarile UE.

Olin SRL se impune prin calitatea sa, numarandu-se printre putinele firme producatoare de geam izolator din Romania certificata in sistemul francez CEKAL. Beneficiind in acelasi timp de certificarile Sistemului de Calitate ISO 9001/2008, TNO EN 1279, de materialele de calitate si tehnologiei de inalt nivel si nu in ultimul rand de profesionalismul echipei noastre, va asiguram de managementul calitatii produselor si serviciilor noastre care se ridica la nivelul celor mai exigente cerinte.

In fabrica noastra , toate materiile prime ( sticla si cele auxiliare ) utilizate la fabricarea geamului dublu sau triplu izolator sunt riguros verificate avand la baza proceduri  interne  bine definite.

Drept particularitate, pentru geamul  cu sigilare cu silicon structural detinem, in baza certificarilor primite, girul firmei germane Kommerling pentru sigilantii de acest tip.


ISO 9001/2015
Kommerling Procesare Structurala
CEKAL

Aboneaza-te la newsletter

Cine suntem?

OLIN SRL, este o fabrica moderna de producere a geamului izolator si totodata centru de testare pentru materiale si utilaje din domeniu, amplasata in Brasov, in suprafata  de  6500 mp.

Vezi toate certificatele de calitate

Olin SRL

Str. Brazilor nr. 55
Brasov 500313, România
T: +40 268 340 138 / 331 031
E: office [@] olin [.] ro;
cv [@] olin [.] ro
Contactati-ne