Sticla pentru constructii

Sticla pentru exterior

Olin Brasov  este specializata in executia de sticla pentru constructii si sticla de exterior - geam structural, care permite integrarea fatadelor din sticla intr-o ampla varietate de structuri arhitecturale. Aceasta tehnologie poate fi adaptata constructiilor deja existente, la fel de bine ca si constructiilor noi, care presupun proiecte de design simple sau foarte complexe. In acest sens noi putem fi implicati incepand de la dezvoltarea conceptuala, trecand prin montare si ajungand pana la implementarea sistemului de geam structural, echipa noastra de design fiind oricand disponibila sa va ofere sprijin pentru proiectul dvs. in ceea ce priveste toate aspectele legate de design. Dispunem de multi ani de experienta necesara pentru realizarea oricarui proiect ce implica folosirea geamului structural precum si orice noutate care rezulta din acesta.

Produsele noastre sunt executate cu meticulozitate din materiale de cea mai buna calitate, fiind  adaptabile tuturor proiectelor de design arhitectural. Sistemele Olin Structural sunt proiectate pentru a satisface configuratii multiple ce intregesc imbracamintea exterioara a cladirilor moderne. Sistemul permite executarea de fatade verticale, orizontale,curbate, in panta, pana la cele multi-unghiulare. Sticla pentru exterior se poate integra cu usurinta, in astfel de pereti si cai de acces spectaculoase, scari, balustrade, lifturi exterioare, executate tot din sticla, vitrine, pereti cortina, indeplinind dorinta sporita a designerilor pentru lumina, spatialitate si viziune futurista.

Sticlei structurale i se poate innobila aspectul si prin intermediul aplicarii unor desene si forme geometrice sau tonalitati coloristice artistice in structura ei. Prin intermediul garniturilor EPDM, inguste, dintre ochiurile de sticla, care sunt putin vizibile, se creeaza impresia unui perete compact, in intregime din sticla cu un impact estetic deosebit. Prin folosirea diferitelor tipuri de sticla laminata  care pot fi executate cu PVB, strat intermediar de rasina, ce confera siguranta concomitent cu protectia termica cat si fonica, se da frau liber creatiei arhitecturale pentru realizarea formelor cladirilor, care poate fi limitata doar de granitele imaginatiei, limitarile tehnice fiind eliminate.

Olin Olin Olin
Olin Olin

^sus^